woensdag, november 14
Home>>Lifestyle>>Vrouw raakte verlamd tijdens te wilde seks
Lifestyle

Vrouw raakte verlamd tijdens te wilde seks

Een beddenbedrijf is door een vrouw voor de rechter gesleept. Niet vanwege een slechte nachtrust, maar omdat ze tijdens de seks ‘gekatapulteerd’ werd na een exotische move. De vrouw raakte verlamd.

Claire Busby ging er blijkbaar iets té heftig tegenaan. Ze heeft serieus letsel aan de ruggengraat opgelopen toen ze tijdens het verwisselen van positie van haar super king-size bed viel, zo schrijft de BBC. De 46-jarige dame sleept Berkshire Bed Company voor de rechter. Toen ze geknield in het midden van het bed een ’seksuele daad’ uitvoerde op haar man, wilde ze van standje wisselen en ’zwaaide haar benen’ onder zich door, om vervolgens op het bed te gaan liggen. Het bed schoof onder haar handen vandaan, waarna ze ’uitgleed en op haar hoofd viel’, aldus Busby in de rechtszaal.

“Ik knielde over hem en raakte hem aan met mijn rechterhand, misschien met mijn linkerhand op zijn been. Toen draaide ik rond, zette mijn hand neer, en het voelde alsof ik van de achterkant van het bed af werd gekatapulteerd”, zei Busby. Volgens advocaten van het beddenbedrijf was het bed nog goed bij bezorging en zou de onderkant, zelfs als de onderdelen zouden missen, niet uit zichzelf zijn gebroken.

Bron:eronieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!